NEVŞEHİR / MERKEZ - Damat İbrahim Paşa Ortaokulu

OKULUMUZDA 2023 LGS TERCİH SÜRECİ

Millî Eğitim Bakanlığınca, 19 Temmuz'a kadar sürecek Liselere Geçiş Sistemi (LGS) tercih sürecinde, 20 bin 608 rehber öğretmen/psikolojik danışman, öğrenci ve veliler için 81 il ve ilçelerde açılan tercih danışmanlığı birimlerinde görev yapacak.

Öğrenciler; lise tercih danışmanlığı hizmetini, mezun oldukları ortaokullar, il ve ilçe rehberlik araştırma ve halk eğitimi merkezlerine müracaat ederek alabilecek. Tercih danışmanlığı hizmeti sunmak üzere ortaokullarda 19 bin 162, halk eğitimi ve rehberlik araştırma merkezlerinde 1.446 birim kuruldu.

Okulumuzda Oluşturulan Tercih Komisyonu İle Öğrencilerimizin Liseye Başlangıç Serüvenlerinde Yanlarındayız. Tercih Sürecinde Öğrencilerimizi Okulumuza Bekliyoruz.

Yayın: 05.07.2023 - Güncelleme: 05.07.2023 10:47 - Görüntülenme: 189