NEVŞEHİR / MERKEZ - Damat İbrahim Paşa Ortaokulu

Damat İbrahim Paşa Ortaokulu

Adres
GÜZELYURT MAH. ESENLER CAD. D.İ.P.İLKÖĞR.OKULU SİTESİ DAMAT IBRAHIM PAŞA ORTA OKULU BLOK NO 9 MERKEZ / NEVŞEHİR
Vizyon
Lider Türkiye’ yi kuracak, üstün karakterli, bilge, fedakar ve kahraman bireyler yetiştirmektir. Kaliteli eğitimde aranılan, tercih edilen, her velinin ve öğrencinin hayalindeki okul olmaktır.
Misyon
İyi insan yetiştirmektir. Öğrencilerimizin Öğrenmeyi öğrenen, öğrenmeyi bir ihtiyaç kabul eden, toplumun sürekli gelişimine ayak uyduran, bilgili, becerili, kendine güvenen, başarı düzeyi yüksek, hedefleri olan geleceğe güvenle bakan, çağı yakalayan değil çağı peşinden koşturan, Türk toplumunun milli ve manevi değerlerine, gelenek ve göreneklerine, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, tüm insanlara saygılı, güvenilir, bencillikten uzak bireyler yetiştirmeyi, kapasitelerini çok iyi tanıyıp, en üst seviyede öğrenmeyi gerçekleştirerek ilgi, yetenek ve becerilerine en uygun akademik veya mesleki bir orta öğretim okuluna yerleştirmeyi, duygusal ve bedensel gelişimini de sağlıklı bir şekilde sürdürebilen bireyler yetiştirmeyi kedisine misyon edinmiştir.
KALORİFERLİ
ŞEHİR İÇİ TOPLU TAŞIMA ARAÇLARI VE KİŞİSEL ARAÇLAR İLE ULAŞIM SAĞLANMAKTADIR.
Güzelyurt Mahallesi Esenler Caddesi Nevşehir
OKULUMUZ İL MERKEZİNDE BULUNMAKTADIR.