NEVŞEHİR / MERKEZ - Damat İbrahim Paşa Ortaokulu

Mrt

Sevinç ve coşkuyla kutladığımız Çanakkale Zaferi'nin bu güzel vatanımız için canını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet, minnet ve özlemle yâd ediyoruz. Ruhları şad, mekânları cennet olsun.

Mrt

Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenlerimiz Gülşen KABLAN, Hilal ALTINTAŞ ve Mesut GÜNDOĞAN'ın çalışmalarıyla Okulumuzda Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması düzenlendi. Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması'na katılan bütün öğrencilerimize Kur'an-ı Kerim; dereceye giren öğrencilerimize termos kupa hediye edildi.

Mrt

8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü Değerli Öğretmenlerimizin katılımlarıyla kutladık.

Mrt

Mustafa Çalışkan İlkokulu 4. sınıf öğrenci velilerine yönelik okulumuzu tanıtmak amacıyla bir sunum yaptık.Okulumuz hakkında bilgi vererek velilerimizden gelen soruları cevaplandırdık.Yaptığımız çalışma kapsamında okulumuz tanıtımını yapan ,sunumlarını hazırlayan öğretmen arkadaşlarımıza, bize destek olan Mustafa Çalışkan İlkokulu İdareci ve öğretmenlerine teşekkür ederiz.

Ock

Bu yıl 21 Nisan tarihinde gerçekleşecek olan sınava başvurular, 13 Şubat 2024 ile 1 Mart 2024 tarihleri arasında yapılacak.

5, 6, 7 ve 8'inci sınıf öğrenciler ile hazırlık sınıfı öğrencilerine 80 soru sorulacak

Sınav, Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığının belirlediği kazanımlar kapsamında uygulanacak. Sınavda 5, 6, 7 ve 8. sınıf öğrencileri ile hazırlık sınıfı öğrencilerine dörder seçenekli 80 soru sorulacak ve 100 dakika süre verilecek. 9, 10 ve 11. sınıf öğrencilerine ise dörder seçenekli 100 soru sorulacak ve 120 dakika süre verilecek.

Kılavuza göre fotoğraflı sınav giriş belgesi, sınav tarihinden en az 7 gün önce www.meb.gov.tr internet adresinden alınabilecek. Sınav, 21 Nisan 2024 Pazar günü Türkiye saatiyle 10.00'da başlayacak.

Sınav sonuçları, 17 Mayıs 2024 tarihinde "www.meb.gov.tr" internet adresinden ilan edilecek.

Daha önce öğretim yılı bitmeden yapılan bursluluk sınavları, koronavirüs salgını nedeniyle eylül ayı itibarıyla gerçekleştiriliyordu. Bu yıl 2023 - 2024 eğitim öğretim yılı sona ermeden yaz tatili öncesinde öğrencilerin güncel bilgileriyle sınava girebilmeleri için sınavın 21 Nisan 2024 tarihinde, eğitim öğretim yılı tamamlanmadan yapılmasına karar verildi.

Başvuru ve Uygulama Kılavuzu için tıklayınız.

Ock

Dönem Sonu Faaliyet Haftası etkinlikleri kapsamında ilimizde bulunan liselere 8.sınıf öğrencilerimizle gezi gerçekleştirdik.

Ock

Okulumuzu ziyaretleri ve öğrencilerimize hediyesi için Belediye Başkanı Mehmet SAVRAN'a teşekkür ederiz.

Ara

''Ekrandan Kitaba Geç'' projesi ile aileler ve çocuklarının daha kaliteli, ekrandan uzak bir yaşam düzeni kurabilmesine temel oluşturmak ve bu vesileyle teknoloji bağımlılığının önüne geçebilmek hedeflenmektedir. Proje kapsamında öğrencilerimiz ve velilerimiz evde birlikte kitap okuyarak ''Teknoloji Bağımlılığına Dur Diyelim!'' mesajını vermeye devam etmektedirler.

Ara

Okul Sporları tarafından düzenlenen küçükler voleybol müsabakalarında kız takımımız il 3. sü, erkek takımımız il 4. sü olmuştur.

Ara

Pazartesi,Çarşamba ve Cuma günlerinde dersin ilk 15 dakikası kitap okuyoruz.

Ara

ÇEDES Kapsamında 3 Aralık Engelliler Gününde Nevşehir Özel Eğitim 1.ve 2.Kademe Okulununu ziyaret ettik...

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete irtihalinin 85. yılı kapsamında okulumuzda anma programı düzenlendi.

Ekm

Gelenek haline gelen Damat İbrahim Paşa Ortaokulu vadi yürüyüşlerinde bu seferki rotamız Uçhisar-Göreme arasındaki muhteşem manzarasıyla Güvercinlik Vadisi’ydi. İngilizce öğretmenimiz Mehmet Günlü,Matematik öğretmenimiz Zehra Kafalı,Müdür Yardımcımız Mehmet Demir ve öğrencilerimiz ile bol oksijenli yürüyüşümüzü Göreme’de harika bir kahvaltı ile sonlandırdık.