NEVŞEHİR / MERKEZ - Damat İbrahim Paşa Ortaokulu

Ekm

Gelenek haline gelen Damat İbrahim Paşa Ortaokulu vadi yürüyüşlerinde bu seferki rotamız Uçhisar-Göreme arasındaki muhteşem manzarasıyla Güvercinlik Vadisi’ydi. İngilizce öğretmenimiz Mehmet Günlü,Matematik öğretmenimiz Zehra Kafalı,Müdür Yardımcımız Mehmet Demir ve öğrencilerimiz ile bol oksijenli yürüyüşümüzü Göreme’de harika bir kahvaltı ile sonlandırdık.

Ekm

10.10.2023 Salı günü saat 11.45'te deprem uyarı sireni çaldı. Öğrenciler uyarı sesi esnasında  ÇÖK-KAPAN-TUTUN pozisyona geçtiler.Sonrasında belirlenen tahliye planına göre öğrenciler tahliye edilerek bahçedeki toplanma alanına geçtiler.Müdür yardımcımız Mehmet Demir tarafından öğrencilere bilgilendirme konuşması yapıldı.

Okulumuzda Yaz Destekleme ve Yetiştirme Kursları

ANA SINIFI YIL SONU ETKİNLİKLERİ

Voleybol ve Futbol Şampiyonlarının Madalya ve Ödül Töreni

Okul Sporları Spor Tırmanış Türkiye Şampiyonası

May

Mehmet GÜNLÜ hocamızın organize ettiği Zemi Vadi yürüyüşü, öğretmenlerimizin ve 6.sınıflarımızın katılımıyla gerçekleştirildi. Emeği geçen öğremenlerimize teşekkür ederiz.

May

Uluslararası Matematik ve Fen Eğilimleri Araştırması (TIMSS), Nevşehir Öçme Değerlendirme Merkezi koordinesinde

okulumuz Bilişim Teknolojileri Sınıfında, 8F Sınıfı öğrencileri ile gerçekleştirildi.

Mrt

12 Mart  İstiklal Marşının Kabulü programı, ardından  Mehmet Akif Ersoy' u Anma Günü ve 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Programı  düzenlendi.

Ara

Okulumuzda hatıra köşesi oluşturuldu.Emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Ara

2022-2023 Nevşehir Okul Sporları  Yıldız Erkekler Futbol maçında okulumuz  il 1. si oldu. Futbol takımımızı ve Beden Eğitimi öğretmenimiz Mahmut Sami AKYÜZ' ü tebrik ediyoruz.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Gününü  öğretmen ve öğrencilerimizin hazırlamış olduğu çeşitli etkinliklerle kutladık.

Kas

Türkiye Cumhuriyeti´nin Kurucusu, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ün aramızdan ayrılışının 84. yılı anma programı gerçekleştirdik.